ANKETA ZA RODITELJE

29.4.2020. 13:09:12

Poštovani roditelji !

Budući da je Vlada R.Hrvatske najavila ponovno pokretanje rada predškolskih ustanova i naš vrtić je u pripremama za nastavak rada. Iako nephodne mere kojih se moramo pridržavati još nisu zvanično objavljene niti smo od Ministarstva znanosti i obrazovanja dobili nekakva obaveštenja smatramo da bi za početak rada trebali imati određene informacije.

Kako bi organizaciju rada unutar vrtića mogli adekvatno uskladiti i pripremiti potrebna nam je vaša saradnja. Stoga smo napravili anketu kako bi nam izneli svoje potrebe i razmišljanja o dovođenju dece u vrtić. Molimo vas da odgovorite iskreno i odgovorno budući da od vaših odgovora i broja dece ovisi naša organizacija rada te planiranje aktivnosti koje moramo poduzeti kako bi sve bilo spremno za polazak dece u vrtić. U interesu nam je da budemo što bolje pripremljeni.

Anketa će biti objavljena na facebook stranici vrtića unutar grupe za roditelje- Zlatokosin virtualni svet- na kojoj objavljujemo aktivnosti za decu. Odgovore možete poslati i na mejl vrtića djecji.vrtic.zlatokosa@vu.t-com.hr ili porukom na broj telefona 0954071371.

Pitanja u anketi su:

- Moje dete će pohađati vrtić u 5 mesecu -(Da - Ne)

                                                  6 mesecu - (Da- Ne)

                                                  7 mesecu - (Da- Ne). 

Molim vas da podatke pošaljete do 5.5.2020. ( utorak).

Zahvaljujem na saradnji i razumevanju, direktorica R.Latas.