NASTAVAK RADA DV ZLATOKOSA

6.5.2020. 14:40:16

 Poštovani roditelji!
U skladu sa odlukom Osnivača DV ZLATOKOSA , Općine Borovo, rad vrtića nastavlja se od 18.5.2020. Organizacija rada mora biti prilagođena Uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo  te Preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja. Upute HZJZ imate priliku proučiti na web stranici vrtića , dok Preporuke MZO možete pročitati  OVDJE. 
 Molimo vas da detaljno proučite i Upute i Preporuke kako bi imali pravovaljane informacije.
Preporuke su detaljno razrađene i obimne, no važno je da budete upoznati sa svime kako bi se svi zajedno mogli pridržavati navedenih Uputa i Preporuka.
Pohađanje vrtića svoje djece potvrđujete Izjavom koju možete preuzeti na web stranici vrtića ili na facebook stranici vrtića- Zlatokosin virtualni svet, ili u vrtiću. Izjavu je potrebno dostaviti do srijede 13.5.2020. moguće je poslati na mejl vrtića ili ostaviti u poštansko sanduče na ulazu u vrtić ili poslati na viber na broj telefona 0954071371. I u samoj Izjavi navedeni su prioriteti za polazak u vrtić , prioriteti su u skladu sa Uputama i preporukama te Odlukom Osnivača. Popunjavanje broja djece koji je ograničen ranije navedenim dokumentima, ići će u skladu sa prioritetima,
a to su :
1. Oba roditelja u radnom odnosu
2. Samohrani roditelj
3. Jedan roditelj zaposlen
4. Manja primanja po članu kućanstva.
 Sve prioriteti su za roditelje sa prebivalištem u Općini Borovo.
 
  Upute i Preporuke odnose se na period od 14 dana , nakon čega će  biti donesene nove. U tom periodu nije moguće uključivanje druge djece u vrtić.
Iskreno se nadamo da će nakon ovih prvih mjera biti omogućen uobičajen rad vrtića , kako bi vrata našeg vrtića bila otvorena za svu našu dječicu.
U skladu sa Preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja da se za djecu koja ne pohađaju vrtić organizira nekakav oblik rada na daljinu, mi ćemo nastaviti sa objavljivanjem aktivnosti u okviru Zlatokosinog virtualnog sveta, do kraja 5. mjeseca.

   Poštovani roditelji molimo za razumijevanje, trenutno živimo u situaciji koju nitko nije mogao predvidjeti i sa puno nepoznanica. No očito ćemo se morati naučiti prilagođavati i živjeti na način, koji značajno ovisi o novim okolnostima. 

    Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na mejl vrtića ili na ranije naveden broj telefona.
    Ravnateljica vrtića , Radmila Latas.