ŠARENA SRCA ZA DJEČJI OSMJEH

19.1.2021. 9:46:25

 
 Predškolci grupe "Bubamare" Dječjeg vrtića ZLATOKOSA BOROVO,  mališanima mješovite grupe u Vrginmostu uputili su mnogo šarenih i veselih srca punih ljubavi na svojim crtežima. Ovaj vikend grupa žena sa područja Vukovarsko-srijemske županije volontirala je u Vrginmostu kako bi pomogla na području zahvaćenom potresom. To je bio povod da se iz našeg vrtića uputi paket za djecu vrtića u Vrginmostu. Mališani su sa radošću prihvatili ideju da svojim vršnjacima naslikaju crteže prepune šarenila, ljubavi i lijepih želja. Oslikali su i platnene maske za djecu i odgojitelje te su u paket stavili igračke i normalno slatkiše , kažu " mi djeca slatkiše obožavamo". Tako je paket ubrzo bio pun i spreman za put. 
 Paket je uručila ravnateljica vrtića ,  odgojiteljici predškolske grupe u Vrginmostu koja je svojoj djeci već u ponedjeljak uručila paket. 
I eto radosti. Dječji osmjesi govore najviše a to je i bio cilj , izmamiti osmjehe djeci koja su trenutno u teškoj životnoj situaciji. 
Ovo je povod i za moguću daljnju saradnju, ljude često spoje teški trenuci iz kojih se uvijek može dogoditi i nešto lijepo.
  Svima koji još uvijek žive u strahu , na područjima zahvaćenim potresom , želimo što više osmijeha i što manje tuge i patnje. 

Ravnateljica vrtića, Radmila Latas.