SREĆNA NOVA 2021. GODINA

5.1.2021. 12:07:49


  DV ZLATOKOSA BOROVO, svake godine za decu vrtića priprema novogodišnju svečanost koja je ovih godina bila javna. Deca sa svojim vaspitačima pripremali su program i svi zajedno učestvovali u programu koji su pratili roditelji i gosti. Dolazak Deda Mraza najveseliji je trenutak budući da je njegova vreća puno poklona za svu decu. 
Ovogodišnja svečanost zbog epidemioloških mera bila je drugačija. Realizirana je za svaku grupu posebno i samo za decu. U uvodnom delu deca su pogledala kraći igrokaz, Deda Mraz je stigao, deca su mu recitovala i pevala a zatim su svi dobili poklončiće koje svake godine osigurava Osnivač Opština Borovo. 
Na ovaj način zadnjeg dana 2020. ispratili smo staru godinu i svima poželeli sve najbolje u novoj godini. Deca su bila vesela i zadovoljna što je Deda Mraz  ipak  stigao iako nema snega i njegove saonice ne mogu da voze i što ga nije sprečio virus  "Koji je  sve zaustavio". 
Mnogi su bili opušteniji i zadovoljniji sa ovakvim načinom organizacije ovog događaja , budući da ono njima najzanimljivije Deda Mraz i pokloni nije izostalo.
 SVE NABOLJE  I SVAKO DOBRO U NOVOJ 2021. GODINI IZ VRTIĆA ZLATOKOSA BOROVO.