SVEČANA AKADEMIJA POVODOM 20 GODINA OD OSNIVANJA VRTIĆA

16.12.2019. 13:19:33

  6.12.2019. u sali Kulturnog centra u Borovu održana je Svečana akademija povodom 20 godina od osnivanja DV ZLATOKOSA BOROVO. 
 Tom prilikom prisutni posetioci imali su priliku kroz video prezentaciju prisetiti se vremena kada je i kako vrtić izgrađen, koje su prve generacije dece i prvi tim zaposlenih. Saznali su šta se to u vrtiću radi te kako se sa decom provodi odgojno- obrazovni rad. Prikazan je samo deo onoga što rad sa decom podrazumeva.
U drugom delu deca su svojim programom zabavila goste i roditelje. Na samom kraju direktorica je predstavila i sadašnji tim zaposlenih u vrtiću . Tom prilikom urečena su im priznanja i zahvalnice za nesebičan rad i doprinos u radu vrtića. Zahvalnice su uručene i pojedincima kao i institucijama koje sarađuju sa vrtićem.
  Za ovih 20 godina u vrtiću je bilo upisano preko 1000 dece što sigurno opravdava važnost postojanja vrtića u Borovu. 
Brojne čestitke sa lepim željama, kako dece i roditelja tako i institucija koje sarađuju sa vrtićem krasile su prostor kulturnog centra. Iskreno hvala na svakoj lepoj želji koju ste uputili vrtiću , zaposlenima, deci za ovaj značajan jubilej.