ZLATOKOSIN VIRTUALNI SVET

30.3.2020. 10:38:44

POŠTOVANI RODITELJI!
Kako bi uspešno realizirali naše planirane aktivnosti iz Zlatokosinog virtualnog sveta molimo vas da se ponovno prijavite na našu Facebook stranicu kako bih vas prihvatili u grupu roditelja koji će moći pratiti aktivnosti te će te vi potvrditi prijavu.
Ovo je neophodno budući da smo imali poteškoća kod kreiranja stranice.
Zahvaljujemo na razumevanju i veselimo se ovom novom obliku saradnje.
Od 01.04.2020 god. u 12.00 započinjemo sa Zlatokosinim virtualnim svetom.
 
DRAGA DEČICE I POŠTOVANI RODITELJI!

Budući da se ovih dana ne možemo videti u vrtiću, želimo da vrtić dođe u vašu kuću. Kako bi našoj dečici omogućili da na prihvatljiv način upotpune svoje vreme kroz raznovrsne aktivnosti , vaspitači će pripremiti i osmisliti kreativne i poticajne sadržaje iz svih razvojnih područja. Možda će ovaj način deci biti neobičan, ali se iskreno nadamo i zabavan. Želimo da i dalje ostanemo zajedno, ako već ne možemo u bliskom kontaktu , onda bar virtualno.

Molimo roditelje da se priključe facebook stranici ZLATOKOSA na kojoj žemo svakodnevno, tačno u podne od 1. aprila 2020.( ali nije prvoaprilska šala) prikazivati šta smo pripremili toga dana.

Vas molimo za povratne informacije u vidu fotografisanja dečjih radova i urađenih zadataka, na kojima možete napisati samo ime deteta. Molimo vas da ne postavljate fotografije dece na kojima se može prepoznati lik detata.

Nadamo se da ćemo na ovaj način uveseliti našu dečicu koja nam nedostaju u našoj Zlatokosi.

 

 

VELIKI POZDRAV IZ ZLATOKOSE ZA SVE VAS MALE I VAŠE RODITELJE OD NAS VELIKIH!