Kontakt info

Naziv: Dječji vrtić ZLATOKOSA BOROVO
Sjedište: Nikole Tesle bb, 32 227 Borovo
Telefon i Fax: 032/439-542
E-mail:djecji.vrtic.zlatokosa@vu.t-com.hr
web:www.zlatokosa-djecji-vrtic.hr

Izbornik


DONACIJE

DONACIJE U 2016. GODINI.
  U toku 2016. godine ostvarene su donacije u iznosu od 7.698,16 kuna. Donaciju je izvršila Poljoprivredna zadruga "Brestove međe" Borovo. Za navedeni iznos kupljena je audio oprema za vrtić budući da je postojeća dotrajala . Kupljena su 2 TV-a, 1 DVD, 1 fotoapart, 1 LCD projektor.
Za vrtić je ovo donacija od izuzetno velike važnosti budući da je postojeća audio oprema nabavljena kada je vrtić otvoren. Pružiti će  i djeci i odgojiteljima bolje uvjete za realizaciju odgojno-obrazovnog rada. Zahvaljujemo direktoru zadruge Branku Perišiću i njegovim zadrugarima što su prepoznali važnost dobrog i poticajnog okruženja u kome djeca borave i tako postali društveno osjetljivi za svoje najmlađe sugrađane.
 
  DONACIJE  U 2017.
 22. 5. 2017. UDRUŽENJE IZDAVAČA I KNJIŽARA SRBIJE  doniralo je  za DV ZLATOKOSA slikovnice i stručnu literaturu na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu. Prema ranije upućenom popisu potrebne literature sva izdanja su donirana. Popis donirane literature je priložen. Zahvaljujemo Udruženju izdavača i knjižara Srbije što su ovu donaciju uputili našem vrtiću te mališane obradovali novim poticajnim sadržajima.