We are constantly expanding the range of services offered, taking care of children of all ages.

Get In Touch

DJEČJA OLIMPIJADA

19.10.2023. 12:39:41

 18.10.2023. održana je Dječja olimpijada u organizaciji Vijeća srpske nacionalne manjine Vukovarsko-srijemske županije. Olimpijada je namijenjena djeci predškolskog uzrasta koja pohađaju program na srpskom jeziku. Učestvovali su DV Vukovar 2, DV Markušica, DV Zlatokosa Borovo, Predškolska grupa pri OŠ Negoslavci i DV Liliput Trpinja koji su ove godine bili domaćini zajedno sa Općinom Trpinja. Ukupno 150 mališana i 50 odraslih u pratnji na stadionu u Trpinji takmičili su se u 4 discipline, skok u dalj, trčanje na 50 metara, štafetno trčanje i igra graničari. Veseo dječji smijeh i šarenilo boja prevladavalo je za vrijeme takmičenja i  na kraju čestitke za one uspješnije. Djeca su dobila majice i medalje od organizatora a za posluženje su se pobrinuli domaćini.
Predškolci DV ZLATOKOSA Borovo bili su uspješni u nekoliko disciplina pa su tako osvojili 2 mjesto za dječake u skoku u dalj, prvo mjesto u trčanju na 50 metara djevojčice i dječaci, prvo mjesto u štafetnom trčanju djevojčice i dječaci, te prvo mjesto u igri graničari. 
Čestitamo svim učesnicima, zahvaljujemo domaćinima na gostoprimstvu i vidimo se iduće godine u nekom drugom vrtiću i mjestu.