We are constantly expanding the range of services offered, taking care of children of all ages.

Get In Touch

ZAVRŠNA SVEČANOST- LET, LET BUBAMARO

  • Naslovna
  • ZAVRŠNA SVEČANOST- LET, LET BUBAMARO

1.6.2021. 16:59:12

  I ove će godine generacija predškolaca uskoro završiti boravak u vrtiću i na jesen krenuti u novu avanturu - odlazak u školu. Skupina Bubamare sa svojim odgajateljima pripremila je završnu ceremoniju pod nazivom „Let, let  bubamaro“ 1. lipnja 2021. godine. u 18 sati 
Ovo je način da podijelite s roditeljima iz publike sve one zanimljive i smiješne trenutke provedene u vrtiću. Jer upravo o tome razgovaraju, recitiraju, pjevaju na ovoj svečanosti. Šaljivim izjavama i igrama pokazat će svoje odrastanje, prijatelje, roditelje, zaposlenike vrtića. 

Sve se događa u dvorištu vrtića, samo da bi predškolci i njihovi roditelji ispunili epidemiološke mjere. Ovo je druga ceremonija zatvaranja koja se održava na ovaj način. Epidemija nas je naučila prilagoditi se i osmisliti nove načine realizacije aktivnosti u vrtiću.
 
Draga djeco, završavate prvi korak svog obrazovnog putovanja. Kad ste došli u vrtić, jedva ste mogli hodati, nosili ste plišane igračke i dude, a sada ste spremni nositi školske torbe. Neka svaki sljedeći korak u vašem životu bude lagan, sretan i s puno osmijeha. Vrata vašeg i našeg vrtića uvijek će vam biti otvorena. Puno sreće žele vam djelatnici vrtića ZLATOKOSA.


SA VELIKIM OSMJEHOM OBEĆAVAMO- NIKADA VAS ZABORAVITI NEĆEMO!


Potrebno je veliko srce da bi se učile male zaigrane glavice!


Uspomene iz vrtića u srcu nosim, što sam u njemu naučio time se ponosim!


SVU LJUBAV I TRENUTKE SREĆE IZ NAŠEG VRTIĆA - OVI PREDŠKOLCI ZABORAVITI  NEĆE!