We are constantly expanding the range of services offered, taking care of children of all ages.

Get In Touch

DONACIJE

                                                                                DONACIJE U 2021. GODINI

1. U OKVIRU PROJEKTA E -Upisi -donacija računara i pisača.
Tijekom 2021. vrtić je bio uključen u Projekt E-Upisi , te je od Središnjeg ureda za razvoj civilnog društva dobio dva računara i pisač sa oznakama i vrijednostima kako je navedeno u Inventurnoj listi.                                                                                     DONACIJE U 2020. GODINI

1. DONACIJA OVLAŽIVAČA PROSTORA
5.11.2020. predstavnici Crvenog križa Vukovar, dostavili su 5 ovlaživača prostora za prostorije u kojima borave djeca Dječjeg vrtića ZLATOKOSA BOROVO, koje su donirali vrtiću. Ovlaživači  zraka pomažu vratiti ravnotežu vlage u zraku koja u prostorijama prirodno opada. U zatvorenim i grijanim prostorima u kojima boravi više osoba, kao što su sobe dnevnog boravka u vrtiću,  razina vlage može značajno pasti. To dovodi do  isušivanja sluznica dišnih puteva, koje su barijera za obranu od virusa i bakterija. Stoga održavanje optimalne vlažnosti u prostoru omogućava bolju zaštitu organizma. Sigurno da u ovo vrijeme epidemije, značajno će poboljšati održavanje prostora u kome djeca borave te doprinijeti zaštiti od virusa. 2. DONACIJA PROČIŠĆIVAČA PROSTOPRA

Dječjem vrtiću ZLATOKOSA BOROVO, početkom 12. mjeseca,  je stigla još jedna donacija. Vijeće srpske nacionalne manjine u Općini Borovo doniralo je pet pročišćivača prostora. Ovi aparati u zatvorenom prostoru čiste zrak od bakterija, virusa , neugodnih mirisa i svih nečistoća koje se nalaze u zraku, budući da imaju šest različitih filtera. Kako se sada cijeli dan boravi u zatvorenom prostoru zbog hladnijeg vremena, ovi aparati znatno će poboljšati kvalitetu zraka u prostorijama u kojima borave djeca, što je izuzetno značajno posebno sada u vreme epidemije koja vlada.
Pročišćivači su postavljeni u svim sobama dnevnog boravka i svakodnevno se koriste.
  DONACIJE  U 2017.
 22. 5. 2017. UDRUŽENJE IZDAVAČA I KNJIŽARA SRBIJE  doniralo je  za DV ZLATOKOSA slikovnice i stručnu literaturu na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu. Prema ranije upućenom popisu potrebne literature sva izdanja su donirana. Popis donirane literature je priložen. Zahvaljujemo Udruženju izdavača i knjižara Srbije što su ovu donaciju uputili našem vrtiću te mališane obradovali novim poticajnim sadržajima.


28.8.2017. DONACIJA SLATKIŠA .

Bečlijka Ljiljana Gaudernak obradovala je  mališane Dečjeg vrtića ZLATOKOSA donacijom raznih vrsta slatkiša, austrijskih čokolada, Mocart kugli i drugih proizvoda konditorske industrije.  

Vlasnica prodavnice čokolade u Beču ovom donacijom želela je da obraduje borovske mališane pred početak nove pedagoške godine.

 

Za Dečji vrtić ZLATOKOSA  iz Borova  odlučila se iz razloga što ovu vaspitno-obrazovnu ustanovu pohađa veliki broj dece.

 

Direktorica vrtića Radmila Latas zahvalila se na "slatkoj" donaciji čija je vrednost 500-ak evra.

 Lepo je kad neko samo pomisli na vas ili vam uputi lepu reč, a kad vam nekuruči ovakav jedan poklon onda je to zaista divno. Nova pedagoška godina zahvaljujući gospođi Ljiljani biti će i slatka. Uvek nas veseli kada neko ima dobru volju i seti se naše dečice . “